Ochrana osobních údajů a použití cookies

Provozovatelem internetových stránek RegulacePoradenstvi.cz (dříve Regulace2018.cz) je pan Ing. Petr Šafránek.

Zásady ochrany osobních údajů

Vaše údaje, především jména, emailové adresy, telefony i jiné, jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vámi svěřené údaje jsou zabezpečeny proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku Vaší návštěvy. Tyto údaje jsou sbírány pro potřeby webové analytiky (Google Analytics) a jsou anonymizovány. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci kontaktních formulářů na našem webu.

Sesbírané osobní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci a agentury jsou z naší strany vázáni diskrétností a mlčenlivostí.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom Vás informovali o novinkách a zajímavostech, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit.

Použití souborů cookies

Tyto stránky využívají ke svému fungování soubory cookies. Jedná se o malé datové (textové) soubory, které se ukládají k vám do počítače. Funkcí těchto souborů je pamatovat si nastavení, které jste na webu provedli a nemuseli je provádět opakovaně. Stejně tak soubory cookies slouží pro měření a zlepšování fungování samotných internetových stránek. Cookies nepředstavují nebezpečí pro vás ani váš počítač. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Využíváme soubory cookies třetích stran (konkrétně Google, Facebook, EcoMail, Seznam.cz) pro vyhodnocování provozu a akcí na našich internetových stránkách a reklamních kampaní. Používáním stránek RegulacePoradenstvi.cz souhlasíte s ukládáním souborů cookies do vašeho počítače. Pokud si přejete zablokovat fungování souborů cookies, můžete tak učinit v nastavení svého internetového prohlížeče.

Povinnost informovat o cookies se řídí zákonem § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích.

Děkuji za pochopení,

Ing. Petr Šafránek